| Rezervari Pensiunea “La Bucovineanca”

Pensiunea La Bucovineanca va ofera posibilitatea de a face rezervari online. Pentru a efectua o rezervare va rugam sa completati formularul de mai jos.
Pentru alte informatii va stam la dispozitie si telefonic. Va dorim sedere placuta.
 
ORICE REZERVARE EFECTUATA PRESUPUNE ACCEPTAREA URMATOARELOR CONDITII:
1. Rezervarea se va face numai cu plata unui avans cuprins intre 30% si 50%, in functie de perioada si numarul de locuri solicitate.
2. Politica de anularea a rezervarii – Daca rezervarea se anuleaza cu 2-5 zile inainte de data sosirii se va percepe o penalitate de 50% din tariful unei nopti de cazare, pentru fiecare camera rezervata. Daca rezervarea se anuleaza cu mai putin de 2 zile inainte de data sosirii se va percepe o penalitate de 100% din tariful unei nopti de cazare pentru fiecare camera rezervata. Anularea rezervarii presupune notificarea Pensiunii La Bucovineanca in scris( pe mail), avansul urmand a fi inapoiat in termen de 15 zile de la data notificarii. Sumele achitate in avans in momentul cazarii nu se restituie in cazul scurtarii sejurului.
3. Rezervarile efectuate online devin valide numai dupa confirmarea telefonica a disponibilitatii locurilor de cazare solicitate si plata avansului.

Orice rezervare, efectuata prin orice mijloc de comunicare, se supune conditiilor de mai sus.
 

  Nume si Prenume:

  E-mail:


  Telefon:


  Data sosire:


  Data plecare:


  Adulti:


  Copii:


  Comentariu: